doingword.com

Cum va puteti inscrie in AISS?

March 6th, 2007

Pentru inscrierea in Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti trebuie sa parcurgeti urmatorii 5 pasi. Va rugam sa respectati indicatiile daca doriti ca tot procesul sa se desfasoare cu cat mai putina bataie de cap.

Etapele inscrierii in Asociatia independenta a Suporterilor Stelisti.

Pasul 1

Completati formularul de inscriere. Se va genera automat un fisier .pdf care trebuie tiparit si semnat. Acordati atentie tuturor campurilor din formular, in caz contrar legitimatia dumeavoastra ar putea fi trimisa la o adresa gresita. Inscrierile nu se pot face in totalitate online deoarece din punct de vedere legal este nevoie de semnatura fiecarui nou membru.

Nota:

Daca nu reusiti sa intrati in formularul de inscriere online, dati click dreapta pe link, “save target as”. Pentru citirea documentelor pdf aveti nevoie de un cititor de pdf-uri. Puteti descrca un cititor de pdf-uri aici.

Pasul 2

Trimiteti formularul de inscriere semnat, impreuna cu o copie dupa buletin sau pasaport, scanate la adresa aiss@fcsteaua.ro. Daca solicitarea unei copii dupa un act de identitate poate parea o pretentie exagerata, nu putem face inscrieri fara sa fim siguri de identitatea persoanei care ne contacteaza.

Pasul 3

Asteptati confirmarea faptului ca datele trimise sunt in regula. Nu furnizati informatii gresite, astfel incat sa va putem contacta rapid si eficient in urma primirii cererii de inscriere. Este recomandabil sa aveti acces la o casuta de e-mail, deoarece majoritatea confirmarilor se vor trimite in acest mod. In cazuri deosebite, veti fi contactat telefonic.

Pasul 4

Platiti taxa de inscriere in AISS, in valoare de 15 RON. Aceasta taxa acopera contravaloarea legitimatiei de membru AISS si taxele postale necesare expedierii ei catre dumneavoastra. Plata taxei de inscriere se face in unul din conturile:

RO89BRDE410SV85158214100 (RON)
RO23BRDE410SV85158564100 (USD)
RO15BRDE410SV85158724100 (EUR)

, deschise la Banca Romana pentru Dezvoltare. Puteti localiza aici sucursala cea mai apropiata de dumeavoastra. Acest pas este deosebit de important, deoarece cotizatiile lunare vor fi platite intr-un mod similar. Nu uitati sa scrieti pe foaia de depunere numerar scopul platii efectuate – in cazul de fata este vorba de taxa inscriere. Informatiile dumneavoastra personale trebuie sa coincida cu cele pe care le furnizati in formularul de inscriere, astfel incat sa putem urmari platile facute.

Pentru detalii privind plata din afara Romaniei apasati aici

Pasul 5

In momentul in care confirmarea efectuarii platii soseste, va puteti considera membru al AISS. La adresa pe care ne-ati furnizat-o, veti primi prin posta legitimatia personalizata de membru, impreuna cu alte informatii importante. ATENTIE: legitimatiile se trimit o data pe luna! De asemenea, este posibil ca pe viitor sa primiti prin posta si alte anunturi in legatura cu functionarea AISS. Adresa dumneavoastra nu va fi folosita in scopuri comerciale si nu va fi facuta publica.

Cu toate ca va vom trimite legitimatia in cel mai scurt timp posibil, cererea dumneavoastra nu poate fi legalizata pana la sfarsitul lunii in curs, deoarece adaugarea fiecarui nou membru implica si o modificare a statutului AISS. Cotizatia se plateste incepand cu luna imediat urmatoare, valoarea sa fiind de 10 RON (sau 3 EUR, sau 4 USD). De asemenea, puteti plati in avans sau cotizatiile restante pe mai multe luni, sub forma urmatoarelor pachete: 6 luni-50 ron.

Alte intrebari ? Puteti primi raspunsuri pe forumulul suporterilor stelisti, facand click aici.

Categoria: Uncategorized

  • Pagini

  • Arhiva