doingword.com

A trecut un an…

February 14th, 2008

Acum un an, câtiva dintre noi au pornit la drum cu un singur scop – promovarea stelismului ca fenomen. Era o initiativa unica în România, o initiativa în care la început a crezut doar o mâna de oameni.

Întotdeauna ne-am adresat suporterului stelist indiferent de locul pe care îl ocupa în tribuna, de oras, tara sau nationalitate; am vrut sa demonstram ca oricine are o idee si destula energie pentru a o pune în practica o poate transforma într-un proiect care sa faca fericiti sute, poate chiar mii de oameni…

Acum un an, câtiva dintre noi au pornit la drum cu un singur scop – promovarea stelismului ca fenomen. Era o initiativa unica în România, o initiativa în care la început a crezut doar o mâna de oameni.

Întotdeauna ne-am adresat suporterului stelist indiferent de locul pe care îl ocupa în tribuna, de oras, tara sau nationalitate; am vrut sa demonstram ca oricine are o idee si destula energie pentru a o pune în practica o poate transforma într-un proiect care sa faca fericiti sute, poate chiar mii de oameni.

Nu ne-a fost usor, dar toate conteaza mai putin când e vorba de culorile ros-albastre. La urma urmelor, �suntem aici pentru culori si pentru ale noastre valori�, nu? Ideile si energia proprii ne-au adus
pâna în acest punct. Daca vrei sa te implici sau daca pur si simplu ai o propunere care poate schimba ceva, la AISS o sa ai mereu portile deschise.

Depinde de TINE, cel care are idei si se întreaba de ce nimeni nu le ia în considerare; de TINE, cel care s-a saturat ca imaginea suporterilor sa fie distrusa de presa, dar si de lipsa noastra de organizare si
reactie; de TINE, cel care vrea sa faca ceva si nu stie cum; de TINE, cel care priveste deplasarile, coregrafiile sau grupurile de suporteri si ar vrea sa fie acolo. Constientizeaza si fa-i si pe ceilalti sa înteleaga ca STEAUA SUNTEM NOI!

Uitându-ne în urma putem spune cu mândrie: Sa fi suporter e un drept al tuturor / A reusi e o onoare pentru putini.

SEMPER FIDELIS, SEMPER SVPERIORES!

Categoria: Uncategorized

  • Pagini

  • Arhiva