doingword.com

Nu lasa banii tai sa ajunga la dinamo!

April 23rd, 2008

Dinamo Bucuresti este finantata de statul roman. Fara banii contribuabililor romani, clubul dinamo ar avea mult mai multe plati de facut pentru ingrijirea stadionului, pentru mentinerea bazelor sportive etc.

Ai posibilitatea de a hotari destinatia a 2% din cei 16% opriti de statul roman ca impozit pe venit. Daca tu nu decizi directia acestor bani, ei se pot indrepta spre dinamo. Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre culori, catre pasiune, catre Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti.

Iata cum poti face asta:

Pasul I.

A. daca aveti numai venituri din salarii
Completati declaratia 230 (punctele A si B) si atasati Fisa fiscala primita de la angajator
(declaratia 230 se poate descarca aici )

B. daca aveti venituri din alte surse (conventii civile, cedarea folosintei bunurilor etc.)
Completati declaratia 200 , punctul  III.2
(declaratia 200 se poate descarca aici )

Suma virata din impozit destinata organizatiei noastre nu trebuie mentionata, ea fiind calculata automat de catre autoritatile financiare. 

Iata datele AISS pe care trebuie sa le completati:

Nume entitate non-profit: Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti Cod de identificare fiscala al entitatii nonprofit: 20904262
Cont bancar (IBAN): RO89 BRDE 410S V851 5821 4100

Pasul II
Trimiteti declaratia completata la Administratia Financiara locala pâna la data de 15 mai 2008 prin posta sau depuneti-o personal.  

 

Retineti: nu este o donatie din salariul dumneavoastra, este o cota parte, 2%, din impozitul pe care oricum il plateati catre stat si care, fara voia dumneavoastra, putea ajunge catre clubul Ministerului de Interne

 

Ce se intampla cu banii? 

E foarte firesc sa te intrebi ce face Asociatia cu aceste fonduri pe care le solicita. Raspunsul este simplu: ii foloseste in aceleasi scopuri in care isi foloseste fondurile, scopuri din care au aparut realizari precum: deplasarea la praga pentru 100 de suporteri, umplerea tribunei II cu 2000 de steaguri la meciul cu dinamo, sarbatorirea la Preoteasa a 60 de ani de Stelism. Evident toate acestea costa bani, chiar foarte multi, de aceea pentru realizarea oricarui proiect asemanator este nevoie de finantare.

 

Pentru intrebari si detalii suplimentare, te asteptam aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=12478 

Categoria: Campanii

  • Pagini

  • Arhiva