doingword.com

AISS la Cluj-Napoca – rezumatul intalnirii

May 2nd, 2008

Miercuri, 30 Aprilie 2008, a avut loc la Cluj-Napoca intalnirea
reprezentantilor Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti cu fanii
Stelei din judetul Cluj, dar si din zonele invecinate.


Miercuri, 30 Aprilie 2008, a avut loc la Cluj-Napoca intalnirea reprezentantilor Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti cu fanii Stelei din judetul Cluj, dar si din zonele invecinate. Scopurileintalnirii au fost informarea suporterilor in legatura cu AISS si atragerea de noi membri. Datorita interesului ridicat manifestat de fanii echipei din Ghencea s-au pus bazele primei filiale AISS din provincie.

S-a discutat despre cresterea numarului de membrii ai asociatiei in Cluj, crearea unui grup unit de membri care sa se ocupe de activitatile curente ale asociatiei in zona, organizarea de deplasari exclusiv pentru suporterii Stelei din Ardeal precum si propuneri de proiecte viitoare ale asociatiei. Dupa prezentarea propriu-zisa a asociatiei s-a trecut la discutii generale despre echipa de fotbal Steaua, precum si ganduri si sperante de viitor in privinta sectiilor clubului Steaua.

Pentru ca interesul fanilor din aceasta zona este mare, in curand va fi organizata o noua intalnire de acest gen in care sa fie numit un colectiv responsabil al filialei clujene, care sa se ocupe in continuare de
activitatile si relatia cu suporterii stelisti din Ardeal.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Categoria: AISS in tara

  • Pagini

  • Arhiva