doingword.com

Deplasare Galatasaray – Steaua

August 5th, 2008

In continuarea experientei placute de la Praga, de anul trecut, AISS va organiza si in acest an o deplasare la Istanbul, cu ocazia meciului tur din Liga Campionilor, Galatasaray – Steaua.

Ca si data trecuta, membrii AISS vor avea prioritate la inscriere, si vor beneficia de o reducere (in functie de pretul total al deplasarii). In acest moment cautam cea mai buna varianta pentru deplasare, urmand ca detaliile finale sa fie stabilite pana marti, 05.08. (negociem in acest moment cu mai multe agentii de turism/transport).

Un pret estimativ al excursiei este de 100-150 RON/persoana, la care se adauga costul biletului de meci (inca necunoscut) si taxa de viza Turcia (care se obtine la granita, la intrarea in Turcia, si este de 10 $/EUR). Mentionam ca este necesar un pasaport valabil pentru a intra in Turcia.

Inscrierile se vor efectua in 3 etape :

1. Marti, 05.08 (in cursul serii) – afisarea pretului final al transportului si a modalitatii de inscriere pentru membrii AISS/non-membri.

2. Miercuri 06.08 si joi 07.08 – inscrieri DOAR pentru membri AISS.

3. Vineri-Duminica (08.08 – 10.08) – inscrierile pentru non-membri, in limita locurilor ramase disponibile.

Va invitam sa urmariti fcsteaua.ro pentru updateuri zilnice referitoare la deplasare.
Pentru nelamuriri si detalii suplimentare punctuale, ne puteti contacta prin e-mail la contact@fcsteaua.ro sau telefonic la numarul 0720.036.792, Cristi

Updates:
Pretul final al transportului este de 120 RON (1.200.000 ROL).
Membrii AISS vor beneficia de o reducere de 50%, reducere suportata de AISS, pretul transportului pentru acestia fiind de 60 RON.
Transportul se va face cu autocare de 3* si 4*, de 49 de locuri.

Pentru deplasarea suporterilor stelisti catre Turcia, clubul gazda a rezervat un numar de 750 bilete, costul unui bilet fiind de 30 Euro (110 lei).
Suporterii care se vor inscrie pentru efectuarea deplasarii sunt rugati sa achite si contravaloarea biletului, concomitent cu taxa pentru transport (TOTAL: 230 LEI / 160 lei membrii AISS), urmand sa intre in posesia biletului la urcarea in autocar.

Plecarea spre Istanbul este programata pentru ora 20:00, 12.08.2008 din fata stadionului Steaua, intoarcerea in tara efectuandu-se imediat dupa meci.
Parcurgerea traseului dintre Bucuresti si Istanbul se va efectua in aproximatix 10-11 ore.

Inscrierile, atat pentru membrii AISS cat si pentru ceilalti suporteri, se vor face incepand cu ziua de 6 august, in fata stadionului Steaua (intrarea principala a complexului “Steaua”), intre orele 18-20.
Doritorii sunt rugati sa aiba asupra lor un buletin de identitate.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Categoria: Deplasari

  • Pagini

  • Arhiva