doingword.com

Intalnire AISS Cluj

September 30th, 2008

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti continua intalnirile cu membrii si simpatizantii AISS care locuiesc in provincie.

Dupa infiintarea filialei Cluj a AISS, in aprilie 2008, continuam intalnirile cu suporterii stelisti din zona, din dorinta de a dezvolta acest proiect regional.

Intre realizarile filialei Cluj in scurta sa istorie se pot aminti:
– Deplasarea la meciul caritabil pe care Steaua 1986 l-a disputat la Baia Mare in compania formatiei de amatori FC Prietenia
– Organizare primei editii a Cupei AISS Cluj la fotbal pe teren sintetic, meci disputat intre membrii Asociatiei
– Organizarea deplasarii la partida dintre Steaua si Galatasaray Istanbul, mansa secunda a turului III al Champions League

Urmatoarea actiune a filialei Cluj a AISS este organizarea deplasarii la partida Bayern Munchen – Steaua Bucuresti, intalnire care va avea loc pe data de 25 noiembrie in Germania, plecarea fiind programata cu autocarul in ziua precedenta meciului.

In acest scop organizam in data de 1 octombrie, incepand cu ora 16:00 o noua intalnire la Cluj-Napoca. Sunt invitati sa participe atat membrii AISS din Cluj sau judetele invecinate cat si suporterii Stelei care doresc informatii despre AISS sau vor sa ni se alature. De asemenea, sunt asteptati la aceasta intalnire cei care, pur si simplu, doresc sa se intalneasca intr-un cadru restrans cu suporterii stelisti din zona.

Pe langa problemele actuale ale filialei vom discuta despre activitatile AISS pe plan national dar si regional, proiecte de viitor, modalitati prin care AISS poate ajuta suporterii stelisti din zona, dar si cum pot ajuta stelistii ardeleni Asociatia.

Cei care doresc sa participe si sa se inscrie in AISS sunt rugati sa vina la intalnire cu o copie de pe buletin.

Detalii despre locul intalnirii se pot afla la numarul de telefon:

0744 – 585785

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Categoria: AISS in tara

  • Pagini

  • Arhiva