doingword.com

Deplasare la Munchen

October 22nd, 2008

Fara indoiala ca luna noiembrie va fi una din cele mai grele din ultimii ani, incluzand meciurile – in deplasare – cu Rapid, Dinamo si Craiova, deplasarile la Lyon si Munchen, dar si meciul acasa cu Poli Timisoara. In plus, antrenorul Lacatus a demisionat, iar situatia la echipa este incerta, atat din punct de vedere al viitorului antrenor, cat si al valorii lotului sau implicarii conducerii in alcatuirea echipei. E unul din acele momente grele cand adevaratii suporteri trebuie sa fie alaturi de echipa. Iata de ce AISS a decis sa organizeze o noua deplasare, in ultimul meci in deplasare din grupele Champions League, la Munchen. In ciuda rezultatelor nefavorabile, a incertitudinii privind viitorul echipei, noi vom fi mereu aici, sustinand valorile perene ros-albastre.

 

Deplasarea la Munchen va fi putin diferita fata de cele de pana acum. In primul rand, vor exista 2 “puncte” centrale . Se va pleca din:

         Bucuresti, cu 2 autocare,

         Cluj, cu 1 autocar.(detalii despre deplasarea din Cluj puteti gasi AICI).

 

In legatura cu deplasarea din Bucuresti, inscrierile se vor face in zilele de marti, joi si sambata, intre orele 18.00 – 21.00, in fata intrarii principale a stadionului Steaua( poarta COMPLEXUL SPORTIV STEAUA). Doritorii sunt rugati sa aiba la ei o copie dupa buletinul de identitate precum si contravaloarea deplasarii, astfel:

-pentru membrii AISS: 300 RON (transportul) + 30 EUR(biletul la meci)

-pentru cei care nu sunt membrii AISS: 330 RON(transportul) + 30 EUR(biletul la meci)

 

Alternativ, plata se poate efectua in contul AISS (detalii AICI: http://www.aiss.ro/2008/02/11/contact-aiss/), urmata de trimiterea confirmarii platii prin e-mail la aiss@fcsteaua.ro.

 

 

Luand in considerare experienta deplasarilor precedente, cat si cererile mai multor participanti, plecarea va avea loc duminica, 23 noiembrie, urmand sa ajungem in Munchen in dimineata zilei de luni, 24 noiembrie. Plecarea inapoi spre Bucuresti se va face imediat dupa terminarea partidei, marti 25 noiembrie. Vom petrece astfel 2 zile in Munchen (luni dimineata – marti seara), ceea ce ne va oferi ocazia de a vizita orasul si de a degusta berea (si nu numai) locala. Datorita asteptarilor diferite referitoare la cazare, AISS nu va asigura si cazarea participantilor, dar vom oferi recomandari referitoare la cazare – preturile fiind intre 10 EUR/noapte (hostel) si >100 EUR (hotel).

 

Din experienta deplasarilor trecute, sugestia noastra este sa incercati sa va inscrieti cat mai curand, pentru a evita situatiile neplacute (ocuparea tuturor locurilor din autocare).

Pentru a fi la curent cu situatia inscrierilor, precum si alte detalii legate de organizare, urmariti acest articol in urmatoarele saptamani.

 

 

 

 

 

 

 

Categoria: Uncategorized

  • Pagini

  • Arhiva