doingword.com

Comunicat de presa al AISS

November 1st, 2008

In atentia opiniei publice,

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti, in calitate de unica organizatie juridica a fanilor clubului Steaua Bucuresti, doreste sa-si prezinte pozitia oficiala in legatura cu ultmele luari de pozitie ale finantatorului clubului, George Becali.

Asociatia considera inadmisibile afirmatiile domnului Becali la adresa suporterilor clubului pe care il patroneaza.
Limbajul sub-urban folosit de acesta in relatia cu fanii da masura capacitatii sale de a conduce cel mai galonat club de fotbal din Romania. AISS protesteaza vehement si il atentioneaza pe domnul Becali ca nu va mai tolera folosirea numelui, palmaresului si imaginii clubului Steaua Bucuresti ca trambulina politica a unui om.

De asemenea, suporterii nu vor mai tolera jignirea fostelor glorii care au activat la echipa, lucru cotidian in administratia domnului Becali. Prin declaratiile si actiunile pe care le intreprinde, prejudiciind grav si iremediabil imaginea clubului Steaua in fata opiniei publice, domnul Becali demonstreaza ca nu are capacitatea de a conduce cel mai mare nume din fotbalul romanesc.

Ca atare, AISS atrage atentia asupra faptului ca protestele membrilor AISS la adresa domnului Becali vor continua, datorita faptului ca a dovedit ca este incapabil sa se schimbe, iar prezenta sa la conducerea clubului nu face decat sa dauneze Stelei. De asemenea, atragem aten?ia c? ne rezerv?m dreptul de a-l ac?iona în instanta pe domnul Becali, dac? acesta va continua cu abuzurile la adresa suporterilor echipei noastre.

Acest comunicat reflecta strict parerea oficiala a membrilor AISS.
Dorim pe aceasta cale sa precizam ca Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti nu este reprezentantul oficial al peluzelor steliste. Invitam suporterii care ne impartasesc punctul de vedere sa ni se alature pe stadion sau in afara lui.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Categoria: Comunicate

  • Pagini

  • Arhiva