doingword.com

Intalnire AISS la Bistrita

February 5th, 2009

Campania Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti de infiintare a filialelor proprii in provincie, continua la inceputul lunii februarie la Bistrita.

Dupa intalnirile de anul trecut de la Cluj, Iasi sau Arad, AISS ajunge la Bistrita, unde sunt invitati sa participe atat membrii AISS din Bistrita sau judetele invecinate cat si suporterii Stelei care doresc informatii despre AISS sau vor sa ni se alature. De asemenea, sunt asteptati la aceasta intalnire cei care, pur si simplu, doresc sa se intalneasca intr-un cadru restrans cu suporterii stelisti din zona.

Intalnirea va avea loc sambata, 7 februarie, ora 16:00 , urmand a se discuta despre activitatile AISS pe plan national dar si regional, printr-o mai buna colaborare a suporterilor din Ardeal, modalitati prin care AISS poate ajuta suporterii stelisti din zona, dar si cum pot ajuta stelistii ardeleni Asociatia.

Cei care doresc sa se inscrie in AISS sunt rugati sa vina la intalnire cu o copie dupa buletin.Intalnirea va avea loc in beraria din Str. C-tin Roman Vivu, nr.19. Mai multe detalii despre locul intalnirii se pot afla la numarul de telefon: 0745.027.769

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Categoria: AISS in tara

  • Pagini

  • Arhiva