doingword.com

Intalnire AISS la Constanta

February 19th, 2009

Campania Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti de infiintare a filialelor proprii in provincie continua, pe malul marii, la Constanta.

Dupa intalnirile de anul trecut de la Cluj, Iasi sau Arad, si de anul acesta la Bistrita, AISS ajunge si la Constanta, unde sunt invitati sa participe atat membrii AISS din Constanta sau judetele invecinate cat si suporterii Stelei care doresc informatii despre AISS sau vor sa ni se alature. De asemenea, sunt asteptati la aceasta intalnire cei care, pur si simplu, doresc sa se intalneasca intr-un cadru restrans cu suporterii stelisti din zona.

Intalnirea va avea loc sambata, 21 februarie, ora 17:00, urmand a se discuta despre activitatile AISS pe plan national dar si regional, modalitati prin care AISS poate ajuta suporterii stelisti din zona, dar si cum pot ajuta stelistii constanteni asociatia.

Cei care doresc sa se inscrie in AISS sunt rugati sa vina la intalnire cu o copie dupa buletin.

Intalnirea va avea loc in barul “My Way Pub”, Str. Stefan Mihaileanu, nr.79. Mai multe detalii despre locul intalnirii se pot afla la numerele de telefon: 0743.342.499 / 0723.383.176

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Categoria: Uncategorized

  • Pagini

  • Arhiva