doingword.com

Intalnire AISS la Brasov

March 5th, 2009

AISS la BrasovCampania Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti de infiintare a filialelor proprii in provincie continua, de data aceasta la munte, la Brasov.

Dupa intalnirile de anul trecut de la Cluj, Iasi sau Arad, si de anul acesta la Bistrita si Constanta, AISS ajunge si la Brasov, unde sunt invitati sa participe atat membrii AISS din Brasov sau judetele invecinate cat si suporterii Stelei care doresc informatii despre AISS sau vor sa ni se alature. De asemenea, sunt asteptati la aceasta intalnire cei care, pur si simplu, doresc sa se intalneasca intr-un cadru restrans cu suporterii stelisti din zona.

Intalnirea va avea loc duminica, 8 martie, ora 12:00, urmand a se discuta despre activitatile AISS pe plan national dar si regional, modalitati prin care AISS poate ajuta suporterii stelisti din zona, dar si cum pot ajuta stelistii brasoveni asociatia.

Cei care doresc sa se inscrie in AISS sunt rugati sa vina la intalnire cu o copie dupa buletin.

Intalnirea va avea loc in barul ?The Libertine?, Str. Stadionului, nr.2. Mai multe detalii se pot afla la numerele de telefon: 0747685387 / 0726113527

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Categoria: AISS in tara

  • Pagini

  • Arhiva