doingword.com

Comunicat al AISS referitor la situatia actuala din cadrul Fc Steaua

May 20th, 2009

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS) consideră că PRINCIPALUL VINOVAT pentru haosul şi mediocritatea în care se zbate FC Steaua este domnul GEORGE BECALI.
Chiar dacă a provocat demisia antrenorului Marius Lăcătuş, declarând că acesta este vinovat de situaţia echipei, este evident că situaţia actuală este rodul acţiunilor lipsite de orice urmă de competenţă ale lui George Becali.
AISS consideră că nu se poate face performanţă în climatul pe care îl asigură un personaj certat cu legea şi cu bunul simţ, INDIFERENT DE CINE STĂ PE BANCA TEHNICĂ SAU DE LOTUL DE JUCĂTORI.

De asemenea, AISS nu este şi nu va fi niciodată de acord cu terfelirea numelor care înseamnă enorm atât pentru noi cât şi pentru Steaua .Tratamentul la care au fost supuşi Ladislau Boloni, Anghel Iordănescu, Gheorghe Hagi şi acum Marius Lăcătuş de către dl. Becali este sub orice critică şi în acelaşi timp, inaceptabil.

Deşi nu credeam să fie posibil, domnul BECALI A UMILIT ŞI MAI MULT STEAUA atât în ţară cât şi în străinătate) şi pe suporterii ei prin declaraţiile şi acţiunile iresponsabile referitoare la implicarea sa la echipă după plecarea lui Marius Lăcătuş, aruncând orice urmă de profesionalism şi performanţă la club în derizoriu.
În aceste condiţii, nu este de mirare că suporterii afişează bannere cu “Mi-e dor de Steaua!”, mesaj la care subscriem În totalitate.

Având în vedere toate acestea, precum şi ceea ce s-a întămplat în trecut, AISS cere ÎNCETAREA URGENTĂ A ORICĂREI LEGĂTURI ÎNTRE DOMNUL BECALI ŞI FC STEAUA.
Suntem convinşi că PROTESTELE LA ADRESA SA VOR CONTINUA până când acest deziderat va deveni realitate.

În acest sens, îi rugăm pe toţi cei care ţin la această echipă să nu se lase păcăliţi de strategia lui George Becali de a arunca MEREU VINA PE ALŢII şi să observe că de când s-a implicat la club, acesta a adus NUMAI HAOS ŞI MEDIOCRITATE, schimbând în mod iresponsabil zeci de jucători şi antrenori , situaţia actuală fiind una din cele mai ruşinoase din cei 62 de ani de existenţă ai clubului.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti

Categoria: Comunicate

  • Pagini

  • Arhiva