doingword.com

Marsul suporterilor. 62 – Ne vrem clubul inapoi!

June 10th, 2009

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti doreste sa multumeasca celor cateva mii de suporteri stelisti care au participat la marsul de sambata “62 – Ne vrem clubul inapoi!”, prin care am dorit sa ne exprimam pozitia fata de situatia in care clubul Steaua a fost adus de catre conducerea actuala, in frunte cu George Becali. Multumiri deosebite grupurilor de suporteri din provincie, veniti din Iasi, Cluj, Constanta sau Brasov in apararea Stelei si a trecutului ei.

AISS precizeaza ca marsul s-a petrecut fara niciun fel de incidente, in limitele legii si ale autorizatiei acordate. Pe aceasta cale, dorim sa multumim tuturor suporterilor care s-au comportat civilizat si care n-au cazut in capcana adresarii de injurii sau a inducerii unei conotatii politice. AISS a precizat de la bun inceput ca marsul are strict motive de ordin sportiv si emotional – ne bucuram ca am avut ocazia sa confirmam acest fapt si sa aratam ca suporterii Stelei nu sunt o masa de manevra, fiind ghidati numai de dorinta salvarii blazonului si reputatiei marii noastre campioane.

Nu in ultimul rand, dorim sa multumim Primariei Municipiului Bucuresti si fortelor de ordine care au colaborat cu noi pentru organizarea in bune conditii a acestei manifestatii. Multumim si tuturor jurnalistilor prezenti la miting, precum si celor care au sustinut mediatizarea acestui eveniment in saptamana care a trecut. Speram ca pe viitor acestia sa ramana la fel de sensibili la argumentele suporterilor si sa ne ajute sa oprim Steaua din caderea libera in care se afla. Multumiri deosebite adresam si tuturor fostelor glorii ros-albastre care au sustinut aceasta actiune a suporterilor, precum si tuturor persoanelor publice – sustinatori ai Stelei – care ne-au fost alaturi.

Ne dorim ca acest mars sa fie ultimul si ca suporterii sa vorbeasca de-acum incolo numai prin cantece, pe stadion. Nu vom inchide insa niciodata ochii atunci cand un individ rau-intentionat si infatuat precum George Becali umileste Steaua prin atitudinile sale publice. Steaua suntem noi !

Categoria: Evenimente, intalniri

  • Pagini

  • Arhiva