doingword.com

Comunicat AISS – Daca mai era nevoie

September 18th, 2009

Daca mai era nevoie pentru cineva, George Becali a confirmat inca o data ca in ce-l priveste, normalitatea este exceptia (si ii este tare nesuferita), in timp ce anormalitatea este o regula si il caracterizeaza. Cele 3 luni de antrenorat ale lui Cristiano Bergodi s-au dovedit a fi un chin insuportabil pentru cel mai important creditor al Stelei. Toate aceste luni in care telefoanele au ramas fara raspuns, in care la comentariile isterice si nesolicitate i s-a raspuns elegant si ferm, fara polemica – toate aceste luni au reprezentat o povara prea grea pentru umerii lui George Becali.

Daca mai era nevoie pentru cineva, pozitia adoptata de-a lungul vremii de AISS s-a dovedit inca o data corecta. Inclinatiile lui George Becali de a jigni si tiraniza pe toti cei care indraznesc sa-l contrazica au fost din nou confirmate. Neputinta acestui om de a lasa un antrenor sa-si faca el, singur, treaba pentru care este platit si pentru care el, singur, raspunde este nu un accident, ci un amanunt care tine de biografia lui Becali. El nu are colaboratori, ci slugi. Nu accepta pareri si sfaturi, ci lingusiri si intrigi.

Evident ca si de data aceasta vor exista voci care vor sustine ca problema nu este George Becali. Nu ar putea fi George Becali. Si este evident: cum ar putea fi vinovat George Becali pentru ca de 3 ani de zile Steaua schimba antrenorii ca pe sosete, trofeele sunt niste amintiri, lotul se subtiaza, echipa e in cadere libera? De vina pot fi doar cei “cateva zeci de vagabonzi” care dau torte, antrenorul (mereu altul) care nu stie fotbal, jucatorii care si-au luat-o in cap, presa care seamana discordie si procurorii care-l persecuta pe creditor. Toate fortele raului s-au unit si stau in calea priceperii lui George Becali.

AISS se alatura din nou celor care cred altfel. In numele acestora, mai multi decat se crede, indraznim sa-l contestam pe George Becali. Ne este mila, greata si rau de starea in care a ajuns Steaua. Ne este scarba de felul in care George Becali se “produce” in calitate de “finantator al Stelei”. Pentru o lume care se conduce dupa valori precum “demnitatea” pierduta aseara a lui George Becali nu avem decat dispret.

Becali, pleaca! Steaua suntem noi! Ne vrem clubul inapoi!

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

18 septembrie 2009

Categoria: Uncategorized

  • Pagini

  • Arhiva