doingword.com

AISS asteapta respectarea promisiunilor

September 21st, 2009

In urma celor declarate (fara a lipsi asigurarea unei maxime seriozitati) de catre patronul Stelei, Gigi Becali, dorim sa notificam conducerea clubului ca suntem in asteptarea unei invitatii pentru a pune la punct toate detaliile necesare cedarii drepturilor asupra palmaresului si emblemei catre AISS sau catre CSA sau a unei conferinte de presa in care acesta va intari si, astfel, valida declaratiile facute.

Dorim sa precizam ca suntem pregatiti pentru a prelua acest palmares si ca pentru a ne demonstra bunavointa putem asigura asistenta juridica necesara unei astfel de transfer de drepturi. Admitem importanta unor asemenea drepturi si dorim sa asiguram suporterii stelisti ca in eventualitatea unei veridice vointe din partea finantatorului, ne angajam sa donam la randul nostru drepturile asupra palmaresului si emblemei clubului FC Steaua Bucuresti viitorilor investitorilor cu care am purtat, deja, nenumarate discutii.

Acesti virtuali investitori sunt oameni de afaceri potenti si poseda, pe langa puterea baneasca, o calitate atat de importanta pentru noi: stelismul pur. Din cauze lesne de inteles nu putem sa divulgam numele ce formeaza acest grup de investitori insa vrem sa facem cunoscut faptul ca exista stelisti dispusi sa investeasca in acest club, contrar celor afirmate de Gigi Becali sau de majoritatea presei romane. Astfel, solutia care ar duce la incetarea protestului si la o conduita normala a suporterilor stelisti, pe care cu totii ne-o dorim, in relatie cu propria echipa nu este o utopie, ea depinzand insa de vointa actionariatului actual.

Desi sperantele palesc din ce in ce mai repede o data cu fiecare declaratie facuta de patronul clubului FC Steaua Bucuresti, continuam sa credem ca exista, totusi, o urma de demnitate si de responsabilitate in spusele acestuia si ca domnul europarlamentar Gigi Becali isi va respecta promisiunile facute.

Categoria: Uncategorized

  • Pagini

  • Arhiva