doingword.com

Comunicat AISS: s-a lansat siteul steaua.ro

December 4th, 2009

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti anunta cu bucurie lansarea ultimului proiect menit sa promoveze valorile steliste si sa ii tina aproape pe suporterii Stelei: siteul www.steaua.ro.

Siteul cuprinde informatii generale despre toate ramurile sportive care activeaza sub emblema legendara a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti: hochei, handbal, rugby, volei, baschet, polo, dar si alte sporturi individuale unde activeaza cei care reprezinta culorile Stelei. Siteul va oferi articole, noutati, informatii de utilitate generala (program, rezultate, clasamente, cronici ale meciurilor, poze, video), dar si interviuri cu sportivii “militari”.

Astfel, AISS pune in practica propunerea suporterilor stelisti de lansare a unui site dedicat exclusiv echipelor CSA Steaua, incearcand sa ofere tuturor sansa de a fi informati cu privire la activitatea acestora. In plus, incercam prin acest demers sa apropiem inca o data suporterii stelisti, prin prezenta la meciuri, de aceste echipe care continua sa faca cinste blazonului prin sportivitate, fair-play, sacrificiu si performante obtinute.

Steaua suntem noi toti!

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti
04 decembrie 2009

Categoria: Uncategorized

  • Pagini

  • Arhiva