doingword.com

AISS mai aproape de suporterii stelisti

January 22nd, 2010

Din dorinta de a fi mai aproape de fanii Stelei, Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti si-a lansat de curand pagini dedicate pe cele mai cunoscute retele de socializare din lume, Facebook si Twitter. Aceasta lansare face parte din strategia de comunicare a Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti, care isi doreste o comunicare cat mai buna cu suporterii stelisti si o informare cat mai buna a acestora privind evenimentele din viata echipei de fotbal si a echipelor CSA Steaua Bucuresti.

In momentul de fata, Facebook reprezinta cea mai mare retea de socializare din lume, avand in Romania aproximativ 520 000 de utilizatori, marea lor majoritate tineri. Orice utilizator isi poate crea o retea de prieteni, se poate afla intr-o comunicare permanenta cu acestia, facand schimb de informatii, poze sau video. Prin intermediul Facebook vom putea comunica direct, si mai ales in dublu sens cu suporterii stelisti, vom putea fi mai aproape de cat mai multi fani, afland in acest sens si parerile lor despre actiunile pe care le desfasuram.

Twitter si-a dovedit utilitatea in mod exceptional in anul 2009, inregistrand o crestere spectaculoasa, de la 2 milioane la 40 de milioane de utilizatori la nivel mondial. Cresterea accelerata este reprezentata de rapiditatea cu care circula informatia si usurinta cu care utilizatorii pot pune continut pe acest mediu de comunicare, de pe calculator sau de pe telefonul mobil.

Astfel, suporterii stelisti care detin conturi Facebook sau Twitter pot fi la curent cu proiectele desfasurate de AISS, se vor afla intr-o comunicare directa cu reprezentantii asociatiei, vor putea propune idei de proiecte sau actiuni ale suporterilor pentru echipele Stelei. Poti deveni si tu un sustinator al suporterilor stelisti pe Facebook aici , iar pe Twitter ne poti adauga la urmaritori la adresa http://www.twitter.com/aisssteaua .

Categoria: Uncategorized

  • Pagini

  • Arhiva