doingword.com

Suporterii stelisti cheama clubul in judecata

February 9th, 2010

Azi, 09.02.2010, prin intermediul Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti, s-a depus, la Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti, o cerere de chemare in judecata impotriva paratilor:

1. FC Steaua Bucuresti SA
2. George Becali

Cei 100 de reclamanti solicita instantei sa dispuna prin hotarare urmatoarele:

1. Obligarea paratei la permiterea accesului subsemnatilor pe Stadionul Steaua in conformitate cu abonamentele achizitionate la inceputul sezonului competitional 2009/2010 si stergerea subsemnatilor din orice fel de baza de date interna a clubului parat;

2. Obligarea paratilor la plata de daune morale in cuantum de 1 EURO catre fiecare dintre reclamantii persoane fizice reprezentand contravaloarea prejudiciului moral suferit ca urmare a interzicerii subsemnatilor pe stadionul Ghencea;

3. Obligarea paratilor la plata cheltuielilor de judecata.

AISS va oferi asistenta juridica tuturor celor care doresc sa intervina in aceasta actiune, avand aceleasi pretentii. Pentru a te alatura celorlalti suporteri care au depus actiunea, trebuie sa completezi si sa scanezi cererea atasata acestui articol si sa o trimiti la adresa de mail aiss@fcsteaua.ro (cu subiectul “PLANGERE”), impreuna cu o copie scanata dupa buletin si cu datele tale de contact (telefon mobil/fix).
Nu trebuie sa lasam aceste abuzuri fara repercusiuni!

CERERE AISS

Note lamuritoare: Cererea poate fi scanata atat color cat si alb-negru. Actiunea si asistenta juridica sunt deschise pentru orice suporter stelist interzis, nu doar pentru membrii AISS. Persoanele care doresc sa intervina in cauza trebuie sa fi fost interzise prin masurile luate de FC Steaua – atat abonati cat si neabonati.

Categoria: Uncategorized

  • Pagini

  • Arhiva