doingword.com

Comunicat AISS: Suporterii NU au pierdut procesul!

April 19th, 2010

Pentru corecta informare a opinie publice în ceea ce priveste stirea conform careia suporterii interzisi au pierdut procesul intentat impotriva clubului FC Steaua, AISS tine sa faca cunoscute urmatoarele:

Decizia instantei de a anula cererea petentilor ca netimbrata nu este o decizie care vizeaza fondul cauzei (interzicerea suporterilor) ci una care se bazeaza pe o exceptie procedurala. Asadar, pe fondul imposibilitatii de prezentare a avocatului ales de catre AISS, Judecatoria sectorului 6 a considerat ca actiunea nu beneficiaza de taxa de timbru obligatorie.

Apelul impotriva acestei decizii va fi depus in cursul zilelor ce urmeaza, obtinandu-se astfel continuarea masurii de OBLIGARE A CLUBULUI FCSTEAUA DE A PRIMI RECLAMANTII IN STADION PANA LA FINALIZAREA CAUZEI. Asadar, suporterii interzisi abuziv de catre club vor putea, in continuare, sa intre la meciurile de pe teren propriu. Indiferent de hotararea care se va lua privitoare la apel, actiunea poate continua, pentru ca instanta nu a decis asupra fondului.

In alta ordine de idei, AISS a trimis azi un fax catre LPF si catre reprezentantii Digisport (RCS & RDS SA) prin care solicita respectuos decalarea cu o ora a meciului de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti – FC Timisoara, programata duminica, 25 aprilie, pentru a permite suporterilor stelisti sa asiste la partida de handbal desfasurat in aceeasi zi, o partida deosebit de importanta pentru echipa noastra dar si pentru sportul romanesc.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

19 aprilie 2010