doingword.com

Ion Voinescu – membru de onoare al AISS

May 18th, 2010

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti este onorată să anunţe faptul că legendarul portar al miticei echipe a CCA-ului, Domnul Ion Voinescu, a devenit, de astăzi, membru de onoare al AISS.

Emoţionantele poveşti ale taţilor ori bunicilor noştri ne-au fost întregite, mai mult decât am fi visat vreodată, <a href=http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/13899/>de Domnul Voinescu însuşi.</a> Iată, deci, că Visele şi Idealurile există, trebuie doar să ţinem seama de ele!

Fostul mare portar a impresionat generaţii întregi de iubitori ai fotbalului – indiferent de echipa preferată – prin numeroase calităţi atât sportive cât şi umane. Abia acum, când fotbalul a dispărut de pe stadioanele româneşti aproape cu desăvârşire ori când copiii visează doar la fotbalişti din alte ţări, începem să realizăm ce personalitate proeminentă este Domnul Ion Voinescu. Pentru Steaua, pentru România. Drept pentru care Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti vă mulţumeşte că aţi apărat atât de mult timp valorile roş-albastre: sportivitate, cinste, onoare, corectitudine, demnitate, profesionalism, competitivitate, dorinţa de performanţă.

Şi vă mai mulţumim pentru un lucru extraordinar pe care aţi încercat să-l faceţi, după cum ne-aţi spus, la începutul anilor ’90: acela de a crea primul fan-club al unei echipe de fotbal din România. Aţi strâns aproximativ 100.000 de membri din toată ţara, însă, din păcate, acest proiect s-a stins. “Aşa sunt românii. Se entuziasmează repede, dar se sting la fel de repede”, ne-aţi spus, dezamăgit. Deşi aveaţi peste 60 de ani atunci, aţi insistat – cu pasiunea legendară pe care aţi demonstrat-o şi pe terenul de joc – să fiţi trup şi suflet alături de clubul nostru drag, cu o dedicaţie rar întâlnită şi la suporteri mult mai tineri. AISS va incerca sa fie continuatoarea proiectului dumneavoastra si sa reuneasca, incet-incet, toti suporterii stelisti intr-o singura organizatie.

Fiind conştienţi că orice cuvinte am scrie, tot nu ar fi de ajuns, vă mulţumim pentru ce aţi fost, sunteţi şi veţi fi!

Reamintim numele membrilor de onoare ai AISS, cu menţiunea că acest club select va fi completat în viitor şi de alte nume care apără imaginea clubului Steaua: Ion Voinescu, Emerich Jenei, Ilie Savu, Gavril Balint, Miodrag Belodedici, Vasile Stângă, Viorel Mazilu, Constantin Ardeleanu si Mihai Găinuşă.

Categoria: Uncategorized

  • Pagini

  • Arhiva