doingword.com

Comunicat AISS : Opriti distrugerea Stelei!

May 19th, 2010

AISS doreste sa-si exprime indignarea si ingrijorarea referitoare la evenimentele anuntate de presa privind rezilierea contractului prin care clubul FC Steaua Bucuresti inchiria baza sportiva a CSA. Eventualitatea mutarii echipei la Buzau sau pe orice alt stadion in afara celui pe care Steaua a reusit cele mai mari performante din sportul romanesc ar reprezenta paroxismul mandatului criminal pogorat asupra clubului nostru, care in ultimul deceniu, de la preluarea echipei de catre actualul creditor, a cunoscut cele mai mari umilinte din intreaga istorie de aproape 63 de ani.

Declaratiile si dezinformarile publice conform carora FC Steaua plateste cei mai multi bani pentru inchirierea stadionului nu sunt sustinute de calcule si acte, avand in vedere faptul ca Steaua inchiriaza de la CSA nu doar un stadion, printre cele mai mari din tara ci si o baza sportiva de cateva hectare, al carei pret a fost stabilit de COMUN ACORD, prin contract, de catre cele doua parti. Neplata datoriilor catre statul roman si catre CSA este, invariabil, o vina a chiriasului, caracterizata si de intentie, asa cum declara creditorul echipei FC Steaua. Este de notorietate faptul ca alte cluburi beneficiaza si de subventii si ajutoare banesti din partea municipalitatilor sau a ministerelor care, conform traditiei, sustin echipele de fotbal. Este insa clar si de ce Armata Romana, una dintre cele mai apreciate institutii ale statului, nu doreste sa-si asocieze imaginea cu un personaj ca actualul creditor al clubului, care a calcat in picioare toate valorile pe care Steaua, nascuta Asociatia Sportiva a Armatei, si-a cladit renumele.

Mutarea echipei la Buzau naste o serie de intrebari legitime, care conduc spre o concluzie sumbra: Exista vreo legatura intre interventia abuziva a firmei de paza de la meciul cu Timisoara, comandata din loje, si disputarea(in urma suspendarii terenului), meciului cu Astra la Buzau? Exista vreo legatura intre desele declaratii aberante conform carora creditorul este apreciat de catre buzoieni si neplata impozitului catre statul roman? Ar reprezenta mutarea echipei cel mai umilitor lucru pentru suporterii bucuresteni, care, printr-o traditie de 63 de ani, au adoptat si au sustinut mereu echipa Steaua Bucuresti?

Aceste intrebari trebuie sa-si gaseasca raspunsul in discutiile ce vor urma si facem un apel, pe aceasta cale, la toate ziarele de sport si la toate canalele media cu acest profil, la toate fostele glorii steliste si la toti iubitorii clublului ros-albastru sa se alature protestului suporterilor stelisti oprimati sub jugul greu impus de acest tiran clubului pe care il iubesc si sa isi desfasoare activitatile animati de un spirit onest si demn. Clubul care a adus Romaniei atatea bucurii, indiferent de simpatiile personale, trebuie aparat in aceste momente, pentru a asigura continuitatea unui fenomen pur romanesc: stelismul.

Repetam singura noastra doleanta: inceteaza sa tarasti clubul Steaua prin noroaiele in care te invarti – VINDE CLUBUL!

19.mai.2010
Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Categoria: Uncategorized

  • Pagini

  • Arhiva