doingword.com

AISS – Scrisoare deschisa posturilor tv

April 5th, 2011

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti salută situaţia apărută astăzi, 4 aprilie 2011, în cadrul licitaţiei pentru drepturile de televizare a meciurilor de Liga I.

În ciuda faptului că noi, în calitate de suporteri, am taxat deseori politica posturilor de televiziune de a face o publicitate agresivă scandalurilor din fotbalul românesc, de a aduce în prim-plan patroni şi oficiali care au masacrat ani în şir ideea de sport, fair-play, de demnitate, de civilizaţie, AISS salută gestul televiziunilor de a stopa finanţarea cancanurilor, scandalurilor şi circului de prost gust girate de Dumitru Dragomir.

În calitate de suporteri, ne dorim ca blocajul apărut astăzi în cadrul licitaţiei să-i oblige finanţatorii din fotbalul românesc să investească în proiecte de sport pe termen lung, în centre de copii şi juniori, în arene de sport demne de secolul al XXI-lea, în tehnicieni şi în jucători valoroşi. AISS consideră că fotbalul românesc poate renaşte doar prin astfel de strategii manageriale de amploare, dublate obligatoriu de valori precum fair-play, demnitate, civilizaţie.

Reamintim că Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a militat întotdeauna pentru apărarea unor valori precum sportivitate, cinste, onoare, corectitudine, demnitate, profesionalism, competitivitate, dorinţă de performanţă.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti,
4 aprilie 2011