doingword.com

AISS: Vom sesiza organele abilitate in privinta lui Becali. Sunt actiunile unui om disperat

April 29th, 2011

Ca urmare a declaratiilor facute azi, 28 aprilie, de domnul George Becali, Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti(AISS) doreste sa faca urmatoarele precizari:

Instigarea publica la violenta este apanajul oamenilor ramasi fara argumente, cuprinsi de disperare in fata realitatii crude. De asemenea, conform art.324 Cod Penal, instigarea la violenta este o infractiune pedepsibila cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani. Pe ceasta cale, anuntam public ca ne rezervam dreptul de a sesiza organele abilitate in privinta declaratiilor iresponsabile ale creditorului Stelei, domnul George Becali.

Ca oameni si ca suporteri stelisti consideram gestul domnului George Becali drept incalificabil, mai ales la cateva zile dupa ce se lauda cu religiozitatea sa. De fapt, George Becali este un fariseu pentru care violenta si amenintarile sunt la ordinea zilei. Este suficient sa ne reamintim cand cerea fortelor de ordine sa bata contestatarii “ca-n beciurile Militiei” sau amenintarile repetate cu bodyguarzi la adresa suporterilor.

In ceea ce priveste cedarea palmaresului, dupa ce ne va convinge ca nu este doar o noua “aroganta televizata”, dupa ce vom purta discutii cu toata suflarea stelista, oricum ar fi grupata sau organizata, suporterii stelisti vor avea o pozitie oficiala. Daca respecta ideea de istorie si palmares a Stelei, domnul George Becali sa faca aceasta propunere intr-un cadru specific, discret, nu prin circ mediatic, asa cum ne-a obisnuit de-a lungul timpului.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti
28 aprilie 2011

Categoria: Uncategorized

  • Pagini

  • Arhiva