doingword.com

Raspunsul AISS pentru domnul Cosmin Olaroiu

May 6th, 2011

În urma ultimelor declaraţii ale domnului Cosmin Olăroiu, Asociaţia Independenta a Suporterilor Stelişti doreşte să-i răspundă tehnicianului, considerând un astfel de demers mai mult decât necesar.

În primul rând, prin ajutorul său de zece zile, Cosmin Olăroiu se contrazice singur. Domnul Olăroiu spunea că fotbalul românesc moare pentru că totul se decide de la o zi la alta şi pentru că nu există proiecte pe termen lung. Prin acest gest al său, domnia sa face exact ceea ce critica în conferinţa de presă. Cum puteţi să ne cereţi să fim alături de ceva în care, aşa cum demonstrează propriile acţiuni, nu credeţi cu adevărat? Ce se va întâmpla după cele zece zile, când dumneavoastră veţi pleca iar noi vom rămâne să suportăm în continuare excesele creditorului?

Ieri cereaţi responsabilitate de la FRF pentru ratarea calificării la Euro dar în acelaşi timp îl aprobaţi pe vinovatul pentru dezastrul Stelei. Acum ne cereţi să vă ajutăm pentru zece zile, violându-ne sentimentele, în numele unei “aroganţe” a fariseului Becali, care a ajuns să cerşească profesionalismul celor pe care i-a dat afară!

Astăzi, domnul Olăroiu îl sprijina pe cel care a schimbat şase antrenori într-un sezon, doar pentru a reuşi să atingă ultimul obiectiv rămas în picioare, Cupa României, în încercarea de a închide încă o dată gura suporterilor. Îi menţionam domnului Olăroiu că singura modalitate prin care suporterii stelişti pot deveni iarăşi fericiţi o reprezintă ruperea oricăror legături între persoana lui Gigi Becali şi clubul de fotbal Steaua Bucureşti.

Dragostea şi respectul nu se pot cumpără prin bilete gratuite şi “proiecte” de zece zile!

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti

6 mai 2011

Categoria: Comunicate

  • Pagini

  • Arhiva