doingword.com

Ce ne propunem sa realizam in viitor?

În primul rând, dorim să apărăm interesele şi imaginea suporterilor stelişti. În numele suporterilor nu trebuie să vorbească altcineva decât suporterii, singurii care rămân mereu alături de club, iar suporterii Stelei au multe de spus dar şi mai multe de făcut.

AISS şi-a propus de la bun început identificarea, promovarea şi apărarea adevăratelor valori ale clubului Steaua. Deoarece dorim să avem în jurul nostru adevărate personalităăi care au făcut cinste culorilor roş-albastre, vom încerca cooptarea acestora ca membri onorifici.

În acelaşi timp, dorim stabilirea unor relaţii mai bune cu FC Steaua, CSA Steaua precum şi cu personalităţi din mass-media, care să ateste reprezentativitatea AISS pentru suporterii stelişti.

În ceea ce priveăte susţinerea activă a echipei, dorim atragerea suporterilor la stadion sau în sălile de sport pentru ca jucătorii să se bucure de o încurajare într-un mod cât mai impresionant. În acelaşi timp, ne propunem ca în scurt timp să realizăm o revistă lunară care să reprezinte vocea suporterilor, un post de radio online, organizarea de deplasări la meciurile importante, precum şi deschiderea unui magazin cu produse pentru suporterii stelişti.

  • Pagini

  • Arhiva